Homofóbia – igen!


A homoklobbi igyekszik a “homofób” szót valamiféle gyalázatos szóvá degradálni, nagyjából a “bűnöző” és a “rasszista” szintjére. Valójában azonban a “homofób” szó nem sértés, hanem a normalitás, az egészség igenlése. A homoszexualitás ugyanis egy genetikai eredetű megbetegedés. Egy betegséget ellenezni pedig nem szégyen, hanem a világ legtermészetesebb dolga.

Amikor tehát homofóbiával vádolnak bennünket, fejünket emeljük fel büszkén és mondjuk azt “igen, homofób vagyok, s erre büszke vagyok!”.

A homoklobbi egyik undorító követelése a házassághoz való jog. Pedig az európai kulturában a házassági 1 férfi + 1 nő törvényes kapcsolata. Miért kellene ezt felborítani, s miért éppen csak a homokosok javára? Hiszen ha megtörjük a “házasság” fogalmát, ki lehetne korlátlanul terjeszteni másra is, pl. többnejűségre, pedofíl kapcsolatra, ember és állat kapcsolatára.

Manapság a homokosok egyenlőek, minden joggal rendelkeznek, mit akarnak még?

Örökbe akarnak fogadni gyermekeket? Ne akarjanak árva gyermekeket megrontani!

Persze, a homokosok üldözése bűn és ezt el kell ítélni. A homokosságot az orvostudomány még nem képes megfelelően gyógyítani, így e beteg embereknek joguk van élni. S mivel számukra a homokos életmód az egyetlen kedvező, minden joguk megvan rá. A cukorbetegeket sem üldözik hibásan működő hasnyálmirigyük miatt, sőt még pénzbeli támogatást is kapnak az államtól, a közös adókból. Azonban én nem követelem, hogy a társadalom ismerje el, hogy a cukorbeteg ember hibás működésű hasnyálmirigye nem betegség, hanem egy egyenértékű alternatíva. S nem tiltakozom, hogy bizonyos szakmákban diszkriminálnak betegségem miatt, pl. nem vennének fel repülőgéppilótának, mert a cukorbetegség ott kockázatnak minősül és emiatt ki vagyunk zárva a pályaalkalmassági vizsgálaton.

Manapság azonban nem a homokosoknak kell szenvedniük diszkrimináció miatt, hanem a homofóbok vannak állandó üldözés alatt a homoklobbi részéről.

Az agresszív homoklobbi követelőzései egyre szemtelenebbek S tudjuk: máshol egyre többet akarnak. Amerikában pl. a homokos lobbi gyűlöletkampányt folytat homofób keresztény polgármesterek ellen, akik nem hajlandók a büszkeségmeneteket hivatalosan támogatni. S ott a kisgyerekek tankönyveibe is beletuszkolták már a leggusztustalabb homokos propagandabrosúrákat. Azaz a homokos lobbi olyan országokban is egyre többet akar, ahol pl. még házassági joguk is van. Tehát nem hiszünk a magyar homoklobbinak sem. Ők egy hatalmas kampány részei, s egyre szemtelenebbek. A magyar homoklobbi csak azért jóval mérsékeltebb amerikai testvérszervezeteikhez képest, mert ők is érzik, hogy teljes ellenszenvet érnének el ugyanazokkal a követelésekkel. Így a kis lépések taktikáját alkalmazzák. De a cél ugyanaz: a társadalom értékrendjének buzi alapra helyezése és minden homofób rasszistának, fasisztának, gazembernek bélyegzése.

Lássuk csak a FaceBook-ot: van ezernyi homokos csoport, de a homokos lobbi azonnal töröltet minden ellenvéleményt. A FaceBook pedig szót fogad, mert nem kockáztathat meg a multimilliárdos hátterű amerikai homoklobbi részéről egy esetleges bojkottot. Szóval ennyit a homoklobbi toleranciájáról…

Nem zavarnak a homokosok úgy általában, de elvárom tőlük a toleranciát: azaz ne próbálják saját törpe kisebbségi értékrendjüket a többségre erőszakolni. Fogadjanak el annak, ami vagyok: toleráns homofóbnak. Én is elfogadom őket, azaz viszonzom a toleranciát: nem követelem betiltásukat, nem megyek homokos bárba botrányt csinálni, elítélem, ha egy homokost bántalmaznak. Ez így miért nem elég?

A homoklobbi miért akar ennél többet? Miért akarja, hogy támogassam is őket? S miután nyíltan kijelentem, hogy NEM támogatom őket, miért pocskondiáznak, pl. a legutóbbi időben már “rasszistának” kezdik minősíteni a homofóbokat.

A homofóbia a természetest, az egészségest védi a természetellenes, beteges ellen. Legyünk rá büszkék, hogy homofóbok vagyunk!

15 thoughts on “Homofóbia – igen!

 1. Ha tényleg genetikai lenne, valszeg nem lett volna olyan hihetetlenül népszerű ókori kultúrákban. Ha genetikai, akkor egy általuk gyerek nem “betegedhet” meg.

 2. ikerkísérletek eddig azt bizonyítják, hogy a homokosság NEM veleszületett dolog
  innentől aztán világos, hogy tárasdalmi, szerzett betegséggel állunk szemben, így aztán talán a gyógyszert is hamarabb megtalálhatjuk rá

 3. Azt írod, ” A homoszexualitás ugyanis egy genetikai eredetű megbetegedés.” Ez jól hangzik, de egyszerűen nem igaz. Jelenleg a pszichológusok két fő kézikönyve, a DSM és az ICD közül egyik sem tekinti betegségnek (az egyik 1974, a másik 1992 óta), diagnosztikai kritériumai sincsenek. Az Amerikai Pszichológiai Társaság legfrissebb állásfoglalása szerint:
  “Same-sex sexual attractions, behavior, and orientations per se are normal and positive variants of human sexuality; in other words, they are not indicators of mental or developmental disorders.”
  magyarul: “Az azonos neműekhez való vonzódás, illetve a kapcsolódó viselkedésformák normális és pozitív variációi az emberi szexualitásnak, más szavakkal, nem jelei szellem, vagy fejlődési rendellenességnek.”

  Persze lehet azon az alapon is vitázni, hogy minden pszichológus idióta, de azért egy ilyen érvelés elég gyenge lábakon áll szerintem. Ennél még az is jobb, ha csak azt mondod, homofób vagy, és nem próbálod ezt racionális érvekkel megtámogatni.
  Szerintem.

  • Te is jól tudod, hogy a homoszexualizmust a homokos lobbi nyomására vették ki a betegségek listájártól, azaz politikai és nem tudományos alapon.

   • Nem igazán értem, miért lenne ez releváns. Ezzel az erővel azt is mondhatnánk, hogy eredetileg a homofób lobbi nyomására került bele, az se változtatna semmit.
    A helyzet az, hogy 50 éve még betegségnek tartották, ma viszont már nem. A magánvéleményed persze lehet az, hogy ettől még betegség, de ezt tényként beállítani, erős csúsztatás.

 4. Engem egy dolog zavar: a gyerekeimet folyamatosan érő “szőnyegbombázás”, mely szerint az azonos neműek kapcsolata természtes. Hadd döntsem már el, hogy a gyerekemnek mit mondok erről! Ne tömjék a fejét mindenféle marhasságal, és ne adjanak szinte a kezébe egy természetellenes mintát, mert ehhez nem járultam hozzá!

 5. kar ,hogy ennyire nem vagy tolerans,sok kommentedbolaz tunik hogy nem vagy buta,ezert meg inkabb zavaro,hogy nem fogod fel a valosagot.egy valamit magyarazz meg..ha buzinak szuletni kell(genek ),tehat nem lehet valasztani ,hogy melyik nemhez vonzodunk(ezt hiszem en is)akkor hogyan tudna egy meleg par megrontani egy orokbe fogadott gyereket?ezt nem gondoltad vegig..azt hisze te nem ismersz melegeket,es el van torzulva a realitasod evvel a temaval kapcsolatban.egyebkent a sikeres tarsadalom alapja kellene lenni a TOLERANCIA, masok elfogadasa,live and let live…ne gyulolkogy bunko

  • Én toleráns homofób vagyok. Nézd meg egy szótárban a “tolerancia” szó jelentését. S nem szoktam gyűlölködni.

 6. “A homoszexualitás ugyanis egy genetikai eredetű megbetegedés. Egy betegséget ellenezni pedig nem szégyen, hanem a világ legtermészetesebb dolga.”
  Ez is homolobbi hazugsága, mert szó sincs róla, hogy ezt bárki bebizonyította volna.
  Az derült ki,a kutatásokból, hogy nagyrészt környezeti tényezők okozzák gyermekkorban, kisebb részt valószínűsítik a genetikai tényezőt, de ez csak valószínűsítés és nem bizonyítható, tehát feltételezés.

  • Pontosan!
   Tudományos állásfoglalás nincs!
   A magánvéleményem: dolgoztam olyan helyen, amit elleptek a homárok, egymás társaságát keresve. Az ezer éve másodállásban ott lévő pultos megerősítette a gyanúm, miszerint itt lévők 99 %-a magától választotta a kormolást, nem így született.

 7. “A homofóbia a természetest, az egészségest védi a természetellenes, beteges ellen. Legyünk rá büszkék, hogy homofóbok vagyunk!”

  Bocs, de ez elképesztő nagy butaság.

Hozzászólások lezárva.