Facebook, fújj!


Manapság a menő figura az, aki éjjel-nappal hangoztatja, hogy nem használ FB-ot, sem más hasonló hálózatot. Nem pazarolja az idejét primitívségekre, ő a netet csakis művelődésre és tanulásra használja.

10 éve a menő figura az volt aki éjjel-nappal hangoztatta, hogy nem használ internetet, nincs is számítógépe. Nem pazarolja az idejét primitívségekre, mert az internetet elöntötte a pornó.

20 éve a menő figura az volt aki éjjel-nappal hangoztatta, hogy nem néz soha tévét, sőt nincs is készüléke. Nem pazarolja az idejét primitívségekre, mert a tévében csak moslék van.

30 éve a menő figura a vidéki egyedülálló tanárnő volt, aki éjjel-nappal hangoztatta, hogy sosem olvas krimit vagy sci-fit, mert ő csak értékes szépirodalmat olvas, s nem pazarolja az idejét primitívségekre, aljas érzékekre ható alantas ponyvára.

100 éve meg a menő figura valószínűleg az volt, aki éjjel-nappal hangoztatta, hogy a telefon hülyeség, ő sosem telefonál, mert inkább az igazi emberi kapcsolatokban hisz.

3 thoughts on “Facebook, fújj!

  1. Nem használok Facebookot, sem egyéb hasonlót. Ezt soha nem hangoztatom, nem is vagyok menő figura…
    A telefon szerintem hülyeség. Nem az emberi kapcsolatok miatt, hanem mert a nyugalom megzavarására alkalmas eszköz. Ha tehetném, sohasem telefonálnék!

  2. Visszajelzés: 2012-es statisztika | maxval bircaman

Hozzászólások lezárva.