Az Amerikai Magyar Kurucinfó


Az Amerikai Magyar Kurucinfó Népszava kitiltott.

Volt ugyanis merszem a hisztérikus antikatolikus propaganda ellen felszólalni. Bár magam nem vagyok katolikus, nincs személyes okom védeni a katolicizmust, mégis az igazság híve vagyok és utálom a demagógiát meg a hazugságot.

Egyébként inkább nevetek ezen a kitiltáson. Sok ideje gyanúval a lelkemben figyelem az Amerikai Magyar Kurucinfó Népszava tevékenységét. Ha nem tudnám, hogy szimpla vallási fanatizmus és valószínűleg súlyos elmebetegség áll fő helyen a lap tevékenységében, biztos lennék, hogy a szerkesztőség a jelenlegi magyar kormánytól kap pénzt tevékenységére.

De mindegy: eddig is sokszor feltettem magamnak a kérdést: helyes-e egy ilyen lapot rendszeresen olvasni, s időnként kommentálni. A dilemma most megszűnt: megoldották helyettem.

2 thoughts on “Az Amerikai Magyar Kurucinfó

  1. Kedves blogkolléga, ez a post akkor lenne gömbölyű, ha a saját kommentjeidet is beidézted (megörökítetted) volna, amik a kitiltás alapjául szolgáltak. Ennek hiányában az olvasónak nem adod meg a döntési lehetőséget abban, hogy vajon melyikőtöknek mennyire lehet(ett) igaza. És amit itt találtam, az már nem annyira tetszik. Nagy igazság: sose higgyünk az első benyomásnak. Üdv eVitae

    • Nem írtam semmi szörnyűt. Egyszerűen ellentmondtam a szerkesztő beteges antikatolicizmusának. Hozzáteszem: nem baj antikatolikusnak lenni, de nem érdemes hazugságokkal alapozni ezt a véleményt, márpedig ő ezt teszi. Nézz utána!

Hozzászólások lezárva.