Amikor Sátán megkísért


Amikor Sátán megkísért, a legjobb megoldás kitalált zöld buborékokkal bombázni őt.

Tapasztalati tény, hogy a zöld buborékok vizualizálása és kilövése meghátrálásra készteti a sátáni erőket. A dolog pontos hatásmechanizmusát nem tudom, de empírikusan biztos tény, hogy a módszer igaz.

A nyílt kísértést viszonylag könnyű visszaverni. A probléma sokkal nagyobb, ha közvetett módon történik. Úgy tapasztaltam, hogy ezt borzasztó nehéz felismerni és elhárítani. Az egyik leggyakoribb mód az agressziógenerálás. Azt hiszed, hogy jogosan lépsz fel, s agresszívvá válsz, s csak később döbbensz rá: csapda volt.

5 thoughts on “Amikor Sátán megkísért

  1. Ja, azért írok ide, mert a Vincentről ki vagyok tiltva.

    Ismered, tudod milyenek 🙂

  2. Szia Max Birca. Egy offtopic. Azt hiszem az ÖrülünkVincenten beszélsz arról, hogy csináltattál vérvonalvizsgálatot. Kérlek segíts nekem abban, hogy hol is kell ezt. Én is szeretnék csináltatni. Itt várom leveledet: mystes@freestart.hu

    Köszönöm! 🙂

  3. Saját tapasztalatom alapján, csak annyit tennék hozzá érdemes az elején, amint az agresszivitást, gyűlöletet, irigységet, kapzsiságot, gőgöt…. észleljük magunknál, segítségért kiáltani. Nálam, valahogy így megy: Nem, nem akarom Uram!
    Ha ekkor nem távozik, akkor jön egy Mária ének, na erre már elmenekül (szerintem olyan szörnyűen énekelek, hogy ez még a sátánnak is sok):

Hozzászólások lezárva.