Szégyenletes katolikus hittankönyv!


Egy gyomorforgató katolikus hittankönyv kapcsán

Budapest, 2033. október 15.

Hatalmas felháborodás kíséri azt az új magyar katolikus hittankönyvet, melynek egyik fejezete súlyosan megbélyegzi a pedofíliát. sőt az halálos bűnnek nevezi. Nem csak a Gyermekbarátok Ligája és más megbecsült pedofil érdekvédők emeltek fel szavukat, de pártok, szakszervezetek, civil szervezetek, a korral haladó kisegyházak, sőt egyszerű magyar polgárok is kifejezték felháborodásukat az üggyel kapcsolatban.

Egy 48 éves, neve elhallgatását nem kérő, aktív pedofil férfit, Bunkó Bendegúzt arról faggatom, miként látja ezt a tankönyvet, valamint arról is, hogy mennyire befolyásolja mindennapjait az ő mássága.

– Nem találok szavakat! Nem értem, hogy a kormány hogyan engedhet egy ilyen pedofób szellemiségű könyvet az iskolákba, kisgyerekek kezébe. Elfogadhatatlan, hogy az állam nem ellenőrzi, miből tanulnak a kisdiákok – mondja felháborodástól elfúlt hangon Bendi.

– Ért már téged atrocitás amiatt, hogy pedofil vagy? – faggatjuk tovább Bendit.

– Igen – ismeri el lehajtott fejjel Bendegúz -, az előző munkahelyemről kirúgtak. Partnerem, a 7 éves Zolika bejárt hozzám időnként iskola után, így eljutott a főnököm fülébe, hogy a kisgyerekeket szeretem. Se szó, se beszéd egyik pillanatról a másikra nem volt munkám. Mondvacsinált okkal. Csak később tudtam meg elbocsátásom valódi okát.

– Félsz az lenni Magyarországon, aki vagy?

– Igen. Sajnos nem érzem magamat Európában – folytatja Bendi, majd hozzáteszi – szeretnék egy olyan országban élni, ahol nem számít, ha ez ember egy kicsit is más, ahol büszkén mondhatom el mindenkinek, hogy más vagyok, s ahol nem kellene félnem a másságom miatt.

5 thoughts on “Szégyenletes katolikus hittankönyv!

 1. Óriási káosz kell ahhoz lennie valakinek a fejében, hogyha képes ilyet írni akkor, amikor a pedofíiával szemben boszorkányüldözés folyik, (Angliában már égettek is “pedofilt”: http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/10421076/Police-suspended-after-innocent-man-accused-of-paedophilia-burned-to-death.html ) és pedofília (vagy nemi erőszak) vádjával simán tönkre lehet tenni valakit, még akkor is, ha esetleg bebizonyosodik az ártatlansága – ami egyébként nehézkes, mert a vádlotton van a bizonyítási kényszer, nem a vádlón! Amikor kifejezetten a tulajdonságot/betegséget/hajlamot (vagy minek nevezzük) üldözik, ami pedig adott, nem változtatható, nem pl. a gyermekmolesztálást, amit elenyészően kevesen követnek el azokhoz viszonyítva, akiket egyéb pedofil vádakkal elítélnek. (Ennyire még a buzikat sem üldözték sosem, hiszen ott is csak magát az aktust büntették!) Rádásul a gyermekmolesztálás is nagyon szabadon definiált, és legtöbb esetben valójában konszenzusos közösülést jelent egy tinédzserrel.

  • Ez feltehetően egy ironikus bejegyzés, nézd meg a dátumot. Egyébként az ókori és nagyra becsült Athénban a fiatal fiúk iránt érzett (testi) szerelem elfogadott, támogatott volt. sose lehet tudni, merre változnak az idők. Valamikor a boszorkákat is égették, ma már hivatalos vallás…

   • Persze, ironikus, csak az a baj, hogy azt sugallja, hogy “lám-lám, pátyolgatjuk a homokosokat a katkókkal szemben, rossz lesz ennek, a következő felkarolt csoprt majd biztos a patásördögnél-is-rosszabb pedofilok lesznek!”
    Holott pont az ellenkező irányba megyünk, és pont ugyanazok, akik a melegeket “pátyolgatják”, üldözik a pedofilokat a legádázabbul, hozzák az újabb és újabb, egyre vadabb pedofil-ellenes törvényeket (hamarosan a lolicont is be fogják tiltani, egyes országokban már ma is CP-nek számít), és egyre jobban kiszélesítik a pedofil definícióját, hogy egyre több ártatlan ember essen bele. (Pont mint a nemi erőszaknál.)

 2. Szerinted a kvantumfizika tekinthető vallásnak?

Hozzászólások lezárva.