Nyugatpárti fasiszta puccs


Mivel a magyar médiák többségében torzítás folyik a jelenlegi ukrajnai helyzettel kapcsolatban, pár szó az ukrán ellenzék beállítottságáról.

Az ukrán ellenzék egyik fontos eleme a Szvoboda (Szabadság) Párt, mely nem más, mint a Jobbik helyi testvérpártja. Íme egy plakát, mely kíválóan jelképezi a párt értékrendjét:ukr1

Európai zászló előtt egy SS-tiszt Szent Györgyént lovagolva megöli az “ortodox-kommunista” orosz papként ábrázolt sárkányt. A szöveg “dicsőség a német katonának, Európa megmentőjének”.

Azért vicces, hogy a zsidó Soros ilyenre ad pénzt (Soros az egyik finanszírozója a jelenlegi ukrajnai puccsnak), s szemet huny, akár nácikkal is haverkodik a közös ellenség ellen. Eddig se volt jó vélemény Sorosról, ezután már egy káros patkánynak fogom tekinteni.

Ismerkedjünk meg a Szvoboda neonáci párt vezetőjével is, éppen furcsa mozdulattal üdvözli híveit:

ukr2

Amikor éppen nem az EU mellett tüntetnek az ukrán neonácik, akkor megemlékeznek a “hősökről” a 14-es számú “Galizien” SS osztag tagjairól:

ukr3

A Simon Wisenthal Központ az 5. helyen sorolja fel a legveszélyesebb antiszemiták között a ukrán “népfelkelés” vezérét, ROSSZABB a helyezése, mint a magyar Jobbiknak!

Ukrán utcai plakát, a 14-es számú “Galizien” SS osztagról, mely a plakát szövege szerint 1943-ban Ukrajnát védte:

ukr5

Kormányellenes, Európa-párti demokraták:

-

Nazi flag at matchÉrdekes miféle hatalmas nyugati stratégiai érdek lehet. mely minderről nem vesz tudomást…ukr5

(képek forrása:
http://www.dailystormer.comhttp://gatesofvienna.net, http://www.worldjewishcongress.orghttp://www.kyivpost.com, http://lowerclassmagazine.blogsport.dehttp://ria.ru)

2 thoughts on “Nyugatpárti fasiszta puccs

  1. azt hogy a nyugat nem vesz tudomást erről a “cél szentesíti…” és az “oszd meg és…” magyarázza. főleg úgy hogy soros pénzeli. ami nekem furcsa az az ukrán neonáci. még furcsább az orosz neonáci. feltételezem nekik is feltűnt hogy a hitleri vallás meglehetősen hmm… szlávellenes.

  2. 56-ban is voltak nyilasok a felkelők között, akkor most az egy nyilas forradalom volt eszerint?

Hozzászólások lezárva.