A fasiszták utolsó esélye


A kijevi puccsista vezetés eljátszotta utolsó esélyét.

A kijevi puccsista hunta immár embereket éget élve.

Ez után nem maradt lehetőség tárgyalásos rendezésre. 72 órán belül megkezdődik a térség felszabadítása. A fasiszta háborús bűnösök pedig egyenként lesznek levadászva és likvidálva.

A kijevi hunta meg – mint 1945-ben – Berlinig szaladhat. Onnan meg Washingtonba…

4 thoughts on “A fasiszták utolsó esélye

 1. Lejárt a 72 óra és nem jönnek a muszka felszabadítók. Talán azért mert senki sem akarja őket Ukrajnában. Kiderült, hogy a krími “népszavazáson” igazából csak 30% volt a részvétel és nekik is csak a felük akart Oroszországhoz csatlakozni. Ha még a Krímen is csak a lakosság 15%-a kér belőlük, akkor Ukrajna többi részén még annyi se.
  http://index.hu/kulfold/2014/05/06/moszkva_veletlenul_kozzetette_a_krimi_nepszavazas_valodi_eredmenyet/

  Nem “felszabadítás” kell ide, mint ahogy minket is “felszabadítottak” 45-ben, hanem adják vissza Ukrajnának még a Krímet is.

   • Az efféle helyzetekben marha nehéz ám eldönteni, hogy mi az információ, és mi a dezinformáció. Te holtbiztos vagy abban, amit állítasz (ti. hogy a gyújtogatás a kijevi vezetés parancsára történt), én viszont csak felvetettem, hogy lehet más is a háttérben; sőt, valószínűbb is, tekintve, hogy kinek az érdekeit szolgálta inkább az incidens. Ha egy kicsit elmélyedsz a KGB-akciók történetében, te sem zárod majd ki ezt az eshetőséget.

 2. Ugyan, honnan vagy olyan biztos benne, hogy a kijevi vezetésnek köze volt ehhez?
  Egy efféle incidens inkább a muszka vezetés érdekeit szolgálja.
  Valószínű, hogy az ő titkosszolgálatuk áll a történtek mögött.

Hozzászólások lezárva.