A ballib erkölcs


A magyar ballib eleve gusztustalan féreg, de néha saját magán is túltesz.

Primitív, hazug videó. Olyan mintja Hitler idejében készült volna Göbbels vezetésével a “barbár aljanép” oroszok elleni “szent” háborúra.

A magyar ballib mindenre képes pártpolitikai okokból, akár saját szájából is bármikor segget csinál. Ha holnap az fog segíteni. zsidózni is fogtok.Gusztustalan, elvtelen népség vagytok. Remélem, kipusztultok, szarházi férgek.

5 thoughts on “A ballib erkölcs

 1. Csak az a gond, hogy ezt nem a magyar ballib csinálta. Itt az eredeti EP kampányfilm, amit aztán lemagyarintottak:

  Sebaj, könnyű lesz átírni, csak néhány szót kell kicserélned.

  “Az EU eleve gusztustalan féreg, de néha saját magán is túltesz”, “az EU mindenre képes pártpolitikai okokból”, “zsidózni is fognak”, “gusztustalan, elvtelen népség”, “remélem, kipusztultok, szarházi férgek”.

  • A filmet nem az EU csinálta, hanem valamelyik balliberális társaság, teljesen mindegy, hogy hol, úgyis egyformán gondolkodnak. Tehát mégiscsak az ő erkölcsükről van itten szó.
   Egyébként az természetes dolog, hogy a szélsőjobbos pártoknak tetszik a putyini autoriter rendszer. Hogy ezzel mennyire tolják Oroszország szekerét, az már kérdéses. Az mindenképpen túlzás, hogy itt valami eloroszosított Európával fenyegetőznek. Azért az oroszokkal nem árt óvatosnak lenni, bármennyire is tetszik, ahogy ott alakulnak a dolgok mostanában!

   • Ez a “ballib” jellegzetesen magyar idea. Valaha az mszp-szdsz koalíciót értették alatta, de azóta önálló fogalommá vált. Európai szinten azért nincs értelme, mert máshol a jobboldalon sem szégyen liberálisnak lenni, ezt csak itt gondolják úgy, hogy a kettő kizárja egymást. És az is csak itteni rossz beidegződés, hogy a jobb és baloldalnak ilyen kérlelhetetlenül gyűlölnie kell egymást, Európában várhatóan a néppárt és a szocdemek fognak koalíciót alkotni és könnyen lehet, hogy a liberálisokat is beengedik, úgyhogy az EP-ben “jobballib” koalíció várható.

    • Bulgáriában pl. a jobboldal egy része ballib, ez a bolgár baloldra kevésbé jellemző. Azaz ez nem ideológiai bal-jobb függő.

    • Én sem gondolom, hogy szégyen liberálisnak lenni, a jobboldallal is összefér a liberalizmus, bár Magyarországon kicsi másképp alakultak a dolgok. Kelet-Európában van egy pár sajátságos fejlődési út.
     Általánosságban azonban az a jellemző, hogy a balosok és a liberálisok fognak össze, különösen bizonyos érdekcsoportok szolgálatában.
     Azt hiszem ebben a videóban is ezt tapasztalhatjuk.

Hozzászólások lezárva.