Miért nem jó az ellentüntetés?


Miért nem támogatom a homoklobbi menetelése elleni párhuzamos ellentüntetést?

Furcsán hangozhat ez az álláspont pont tőlem, aki arról vagyok ismert, hogy ÉN szerveztem a legelső budapesti ellentüntetést még 1998-ban.

Bár azon az ellentüntetésen alig páran voltunk és teljesen politikamentes volt, később hivatalosan elnézést kértem a homoklobbitól fő transzparensünk szövege miatt. Ez a tény olvasható egyik hivatalos honlapjukon is. Hozzáteszem: ez a sértő szöveg semmi ahhoz képest, ami az összes későbbi ellentüntetésen volt, de így is elnézést kértem. Aláhúzom: nem az ellentüntetésért kértem elnézést, hanem annak formája miatt.

Az idő engem igazolt. A későbbi ellentüntetésekre ránehezedett a szélsőjobb, teljesen abszurd és indokolatlan zsidózások, cigányozások, liberálisozások, baloldalizások történtek minden egyes alkalommal. Időnként mindez fizikai erőszakkal kombinálva.

Nos, ez egyedül az ellenséget segíti. Van egy olyan erős érzésem, hogy az ellentüntetők egy része eleve a homoklobbi által fizetett provokátor.

A homoklobbi ellenzésének tisztának kell lenni, Jézus szellemiségéhez hűnek. Ahogy ezek zajlanak pl. az USA-ban. Amíg nem tudunk ilyen tisztán ellentüntetni, makulátlan módon, addig NE ellentüntessünk. Akkor is, ha ők egyre agresszívabbak, nekünk nem szabad hasonló választ adnunk. Ha ezt nem tartjuk be, Sátán céljait segítjük.

Ez az oka annak, hogy NEM vettem részt 1998 óta egyetlen ellentüntetésen sem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklámok

3 thoughts on “Miért nem jó az ellentüntetés?

  1. A homokosokhoz meg hozzákötik a baloldalt, a libsiket meg a multicégeket. Ez annyira beégetett szerep, hogy a ballibek ott is vannak mindig a vonuláson.

    A szélsőjobb ellentüntetés pedig a vonulás szerves, szinte előre tervezett része,,fontosabbak, mint a kamionok. Nézzétek meg csak a tudósításokat a liberóportálokon, többet is mutatják. A homoklobbi ugyanis már rég céltért. A meghatározó hatalmi és üzleti körökben már emencipálódtak. Nekik mégis harcolniuk kell már megkapott jogaikért, üldözött kisebbségnek akarnak tűnni, hogy zsaroló pozícióból még többet érjenek el. Ehhez viszont kellenek olyanok is, akik üldözik őket, mert anélkül nincs üldözöttség.

    • Ez mind igaz. De… Nem csak az értelmesen gondolkodni képes embereket kell számításba venni. Van egy olyan (nem is szűk) réteg, amelyiknek még az sem világos, hogy a politikai szereplők milyen erkölcsi, politikai alapelveket képviselnek. És hát a választáson az ő szavazatuk is ugyanannyit ér…
      Ebből a szempontból hasznos, hogy pl. a szélsőjobb látványosan megnyilvánul ebben a témában. Legalább akinek eddig nem volt világos, az is látja, hogy melyik oldalon vannak az ő véleményét képviselők. Mert az ugye evidens, hogy ebben a rétegben igen csekély a homoszexualitás elfogadásának támogatottsága.

Hozzászólások lezárva.