Győzelem!


Minszkben és Walesben is orosz győzelem született.

qw2

Walesben a pokoli tervének kudarcát konstatáló Obama kénytelen volt erősen visszavenni az oroszellenes hisztériából. Ennek következménye: a NATO immár hivatalosan is kijelentette, hogy nem fogja támogatni a kijevi rezsim harcát a kelet-ukrán partizánokkal szemben, s nem fogja Ukrajnát felvenni a NATO-ba.

qw3

Ugyanekkor Minszkben a kijevi rezsim kénytelen volt hivatalosan elismerni: nem egyszerű bűnözőbandákkal, terroristákkal harcol. Kijev elismerte hadviselő félként a kelet-ukrán partizánokat, ezzel közvetve a Donyecki és a Luganszki Népköztársaságot is.

qw1

Az értelem győzelme ez. Hiába vicsorogtak a balti fasiszták, hiába uszított az emberszabású lengyel Tusk, ezek a szánalmas alakok minden fronton súlyos vereséget szenvedtek.

A győzelemhez a legtöbbet egyes szlovák és cseh politikusok tették hozzá, ezt meg kell említeni. Félénkebb módon ugyan, de a magyar kormány határozott antifasiszta politikája is segítette az értelem győzelmét.

qw4

Most tajtékzanak a balti fasiszták és a lengyel hisztérikák mellett a magyar ballibek is, az új célpont Kövér László, aki ki merte nyíltan jelenteni az igazságot a kijevi rezsimről. Ezek az hulladékemberek most meg vannak döbbenve, hogy brüsszeli és washingtoni gazdáik visszavonultak. Ez van, ilyen a jellemtelen szolgák sora, saját uraik sem veszik őket komolyan…

5 thoughts on “Győzelem!

 1. “Balti fasiszták”, “emberszabású Tusk”, szépen hozzáidomult a stílusod a moszkvai háborús propagandához. A minszki tűzszünet tényleg győzelem, hisz minden fél elkönyvelheti sikerként.

  Az EU végig a mielőbbi fegyvernyugvást hirdette és a Putyin-Porosenko találkozót is ők hozták össze, úgyhogy a győzelem az övék is. Az ukránok is győztek, hisz rendezhetik soraikat, a tűzszünet egy orosz offenzívát állított meg az új déli fronton és keleten is, úgyhogy az ukránok is győztek ezzel. A NATO eddig sem akarta taggá tenni Ukrajnát, hisz azzal azonnali világháború lépne életbe, fegyvert sem szállít, viszont pénzzel, felszereléssel, logisztikával, és minden egyébbel segíteni fog. És hát győztek az oroszok is, bár közülük is sokak szerint a tűzszünet nem nekik kedvez. Úgy kötöttek tűzszünetet, hogy a sajátjuknak kikiáltott Donyeck és Luhanszk megyék kétharmadát az ukránok ellenőrzik.

  Fényes győzelem mindenkinek. Kivéve aki nem érte meg a tűzszünetet.

 2. irigyellek mert te legalább érted mi folyik Ukrajnában. Ha van kedved leírhatnád nekem jó szájbarágósan. A magyar politikai vetületével együtt

   • Ki áll szemben kivel? Hol kezdődött az egész? Miért nyúlta le Moszkva a Krímet? MIt akar az Eu és Amerika? Mi az ideális magyar szerep? Elítélni Moszkvát, a lázadókat, az ukrán kormányt? Miért lőtték le a maláj gépet?

    • Erőpróba Oroszország ellen. MInt 2008-ban. Obama azt hitte, ügyesebb mint Bush és neki sikerülni fog. A krími vezetés meg kihasználta az alkalmat.

     A magyar hivatalos álláspont a maximális semlegesség, ez az ideális.

     Maláj gép. Hiba.

Hozzászólások lezárva.