Pánikban Amerika


Mi áll pár, valószínűleg korrupt magyar kormányközeli ember Washington általi beutazási tilalma mögött?

A magyarázat világméretű.

A kissé napbarnított ateista-liberális amerikai vezér (a legrosszabb elnök az USA egész történelmében) össze-vissza kapkod, miután kudarcot kudarcra halmozott.

Az USA történelmi vereségének vagyunk tanúi. Súlyos geopolitikai harc zajlik, s a nyugat vesztésre áll. Pánikban van a nyugat és annak vezetője, Amerika, mert csökken befolyása a világban.

Az ukrajnai fronton súlyosan vesztett Obama, Kína erősödik.

Mi maradt? Maradt a NATO-tagok megrendszabályozása. Ennyi az egész. A korrupció csak ürügy. Ha a magyar. kormány tökéletesen Washington-hű lenne, kapott volna beutazási tilalmat akár a legkorruptabb Fidesz-közeli ember is? Mindenki gondolozzon el ezen…

Jelenleg, nyugat által szervezett és fizetett kínai “civilek” éppen káoszt próbálnak szervezni Hongkongban, Reméljük, a kínai vezetés kemény kézzel fog elbánni az úgynevezett “demokrata” aktivistákkal. Oroszország ellen keményebben igyekezett fellépni Obama: véres háborút készített elő, de az már első, előkészítő, ukrajnai szakaszában csúfos nyugati verességgel ért véget. Magyarország sokkal kisebb hal, itt csak beutazási tilalom van.

Persze a magyar ballibek – mint minden rendes ötödik hadoszlop – tapsolnak az országra támadó idegen erőknek…qw3a

7 thoughts on “Pánikban Amerika

  1. Majd Vida Ildikó építtet magának egy magánbörtönt, saját magára kattintja a bilincset és elvezetteti magát. Ha Simicska és Vida kipakolnak…

    Egyetértek azzal, hogy Amerika Orbán helyére egy nyugathű fideszest fog tenni.

  2. Nyugalom, maga Vida Ildikó fogja vezetni a Vida Ildikó esetleges korrupciójával összefüggő vizsgálatot a NAV-nál.

      • “A korrupció csak ürügy.” Ha ez összefüggésbe hozható a témával? Erre gondoltam.

  3. És mégis miért lenne támadás a beutazási tilalom? Egyáltalán hogy ütötte meg a hír az ingerküszöbödet? Hisz nem Oroszországból, Azerbajdzsánból vagy mittomén én melyik általad nagyra tartott országból tiltották ki őket, hanem a “haldokló nyugat fellegvárából”. Ennek nem tapsikolnod kellene?

Hozzászólások lezárva.