Mi a baj Orbánnal?


Mi a tüntetések tanulsága? Mi a baj a rohadék Orbánnal?

A tüntetők négy egyenlő részre oszthatók.

A tüntetők egynegyede szerint a fő baj Orbánnal az, hogy liberális, kizsákmányoló rablókapitalizmust épít, segíti a külföldi és a magyar nagytőkét, s nem hajlandó e gonoszságok helyett azonnal kikiáltani a tanácsköztársaságot, majd felosztani Felcsútot a zsellérek és proletárok között.

A tüntetők második negyede a problémát Orbánnal abban látja, hogy nem támogatja eléggé a kapitalizmust, elveszi a szerencsétlen, jóakaratú, emberbarát nyugati befektetők profitját, a befolyt pénzből stadionokat és atomerőműveket épít, ahelyett, hogy a pénzből állig fegyverkezne a gonosz Putyin ellen és teleépítene mindent naperőművekkel.

A tüntetők harmadik negyede a problémát nem igazán tudja megfogalmazni, de a lényeg: miért nem nevezi ki Orbán diktátor saját maga helyett azonnal Bajnait és Bokrost miniszterelnöknek, meg egyébként is miért nincs lecserélve a magyar himnusz az európaira, s miért nem házasít Áder homokosokat és pedókat a Várban.

A tüntetők negyedik negyede egyszerűen szeret utcán üvölteni, hőzöngeni. Végülis ki kell kapcsolódni kicsit az úszómedencés budai villákban való unatkozás után.

S mit mond André Veesenmayer Badfriend? Ő a tenyerébe temeti arcát mindezek láttán. Ő megmondta: az egyetlen baj Orbánnal, hogy készül kiugrani a barbár orosz nép elleni vér- és dacszövetségből. El is döntötte Badfriend: legközelebb nem lesz semmi spontaneitás, ezekban az alacsonyrendű magyarokban nem lehet megbízni, így máskor marad a szokásos 7-800 harcedzett és fizetett norvég tüntető, akik képesek egyhangon és koherensen követelni, hogy legyen mindig az és pontosan csak az, amit Washington éppen akar.

15 thoughts on “Mi a baj Orbánnal?

 1. „A katolikusokkal ellentétben nem szólongatnak le az utcán, nem próbálnak beszervezni semmibe, nem próbálnak magukhoz hasonlóvá tenni. Nem szivárognak be az iskolába, nem irányítják az iskolákat, nincs közelező buzitanóra. Egyszerűen vannak, téged pedig ez irritál“
  És a sok millió halott akiket átsegítettek a másvilágra: (Amerika, Afrika, Ázsia stb…?)

 2. Te aztán ezer kilométer távolságból nagyon jól meg tudod állapítani mi a baja a tömegnek. Csak egy kicsit ment mellé… Fidesz propagandát jól vissza tudod büfögni, de ha bármi kapcsolatod is lenne a tömegben lévőkkel, akkor tudnád hogy a 90%nak nem a felsoroltakkal van baja.

  Annyi faszságot hordtál itt össze, hogy nem nem is megyek bele a részletekbe, de azért örülnék ha mutatnál akár egyetlen ellenzéki írást ami valamelyiket is tartalmazza:
  – fegyverkezzünk a gonosz Putyin ellen
  – cseréljük le a magyar himnusz az európaira
  – a pedók házasodni akarnak

  Amíg nem tudsz bármi bizonyítékot felmutatni, kérlek ne használd a norvég bértüntetők kifejezést. A Fideszes bértüntetőkre elég sok bizonyíték van, de a másik oldalra még egyet sem láttam.

  • Nézd meg mondjuk a 444.hu-n lévő cikkeknél a hozzászólásokat. A legtöbb nyugati libsi fegyverkezni akar az oroszok ellen, és minden esetben támogatják a buzi/pedofil házasságot. A cseréljük le a magyar himnuszt is valós, még ha nem is így pontosan. De a libsik szeretnének eldobni mindent, ami magyar.

   • Szoktam olvasni a 444 kommenteket, de ilyennel nem találkoztam. Kérném hogy linkelj egyet, de úgysem találnál olyat ami azt állítja, hogy Magyarországnak fegyverkeznie kellene Putyin ellen. Nato tagként ennek értelme semmi. Plusz most komolyan 1 (valószínűleg nem létező) kommentből állapítottad meg, hogy a tüntetők negyedének mi a baja. Hát ez aztán tudományos szintű következtetés volt.

    Mi az a pedofil házasság? Egymással vagy a gyerekekkel adják össze őket? Te is nagyon jól tudod hogy a pedofília a liberális nyugaton is tabu, soha senki nem tüntetett mellette. Te simán csak szereted a pedofíliát és a homoszexualitással azonosítani, hogy lejárasd az általad gyűlölt buzikat és hogy a katolikus papokat mentegesd a pedofil vádak alól. Mindkettő elég undorító cél, úgyhogy megkérlek hogy a melegeket és a pedofilokat ezentúl csak akkor említsd egy mondatban, ha azt fejted ki, hogy mennyire különböznek. Hisz a meleg kapcsolat két beszámítható felnőtt ember közös beleegyezésével jön létre, a pedofília, nekrofília és zoofília esetében viszont a másik fél nem tud beleegyezni, így gyakorlatilag erőszakról beszélünk.

    “még ha nem is így pontosan” köszönöm hogy beismered a ferdítést, de ez nem vígasztal, hisz ettől még a fideszhívő barátaid gond nélkül beveszik és szajkózzák ezután. Megkérnélek hogy maradj a tényeknél. Bár akkor a cikkeidből általában csak a névelők maradnának…

    “De a libsik szeretnének eldobni mindent, ami magyar.” Te beszéltél valaha is egy liberálissal? Imádsz róluk irogatni, de úgy tűnik fingod sincs az egészről. Plusz mondja ezt az, aki külföldön él?

    • Bajnai ott hőzöngött az orosz követség előtt tavasszal, emlékszel? A magyar ballibek számára a lengyel-balti héják a példakép.

     Ez nem tudományos dolgozat, ahová lábjegyzetek kellenek forráshivatkozással.

     A homokosság is tabu volt sokáig, s ma már kötelező tapsolni neki. Nem más, mint a pedofília kérdése, csak van egy kis fáziskésésé.

     A katolikus papok pedóváda jellemzően felfújt ügy, keresztényellenes körök részéről.

     Hol élek, mindegy. Sőt, a távolság ad egyfajta megfontoltságot.

     • Liberalizmus legtöbbször pacifizmussal párosul, békés megoldást akarnak keresni. Fegyverkezésről szó sincs a baloldalon, ne állíts ilyet.

      Valóban nem tudományos dolgozat, de ha mások állítólagos véleményét írod le, azt illik alátámasztani valahogy. Ezt persze nem tudod megtenni, mert hazugság a fenti cikk.

      Nem kötelező tapsolni neki. Kötelező nem belepofázni az ő dolgukba. A pedofília sosem lesz ilyen, hisz az gyakorlatilag nemi erőszak. Ne emlegesd egy lapon a kettőt.

      Szerinted felfújt, szerintem ha egy ilyen történt is több a vállalhatónál. És ettől még ne kend a buzikra.

      Külföldről vádolni a magyar liberálisokat hogy eldobnának mindent ami magyar szerintem visszás. Ettől függetlenül lényegtelen hogy hol élsz.

      • A liberalizmus pacifista? Ne viccelj. Líbia, Irak, Szíria mi volt?

       A pedoflia akkor nemi erőszak, ha annak definiáljuk. Egyébként nem az.

       • Magyarországról van szó, magyar tüntetésekről. Az amerikai liberalizmust ne keverjük ide.

        Ez aztán igazán bölcs mondásra sikeredett. Valóban az, aminek definiáljuk. Sőt mondok egy még jobbat, minden az aminek definiáljuk. Ha te nem definiálod nemi erőszaknak a pedofílát, az a te dolgod. De a buzikat hagyd ki belőle.

         • De kihagy. A gyűlöleted nem hagyja hogy ignoráld őket. A katolikusokkal ellentétben nem szólongatnak le az utcán, nem próbálnak beszervezni semmibe, nem próbálnak magukhoz hasonlóvá tenni. Nem szivárognak be az iskolába, nem irányítják az iskolákat, nincs közelező buzitanóra. Egyszerűen vannak, téged pedig ez irritál.

  • Őszintén kíváncsi vagyok, szerinted kik a tüntetők és miért tüntetnek?

   • Ez a cikk talán jól összefoglalja:
    http://orditok.blog.hu/2014/11/06/komives_viktor_kuzdelme_a_nemzeti_varfallal

    Ha túl hosszú lenne itt van röviden: azok tüntettek akiknek elegük van a kormány hazugságaiból, a korrupcióból, a hibás külpolitikából, hibás gazdaságpolitikából, szétvert oktatásból, haldokló egészségügyből és még elég sokáig lehetne a sorolni. Fontos hogy mindez párttól függetlenül. Nem csak a Fideszből elég, de az ellenzék sem jobb semmivel.

    Ha pedig korfára vagy kíváncsi, az én ismerőseim mindegyike 25 és 30 év közötti jó állással rendelkező értelmiségi. És mégis tüntetünk. A jövőért.

Hozzászólások lezárva.