Rólunk

maxval bircaman szerkesztő

maxval

A szerkesztő, maxval bircaman, a gondolkozni próbáló és gondolkozó birca 1967-ben született a Magyar Népköztársaságban. Jelenleg a sötét Balkán kellős közepén él, szürke proletárként, megmondóemberként és internetes közíróként. .

 

* FÉNYKÉPEK *

* VIDEÓK *

* FACEBOOK *

* HURRÁ, MILLLLIOMOS LESZEK!!!!!!!!!!!! *

 

*

Vanessa Leggings szerző

delizaVanessa Leggings, anonímitását megtartani akaró szerző, az új-zélandi magyarság képviselője Pécsen született. 2006-ban a Gyurcsány-rezsim elől Új-Zélandra menekült, azóta ott rekedt. A vendéglátói iparágban dolgozik mint proletár, szabad idejében elmélkedik. Írásai itt találhatók.

5 thoughts on “Rólunk

 1. Max,
  Kovetem az osszes kommentart a Hataratkelon, es szoktak tetszeni a a hozzaszolasaid, es a torteneteid. Par napja volt egy listad a bolgar notipusrol. Megirtad ezt valaha bolgar nyelven? Van egy bolgar kollegam es probaltam angolul visszaadni a szellemes leirasodat, de persze hogy nem sikerult. Ha letezik tudnal kuldeni egy linket?
  Koszonom elore is.

   • Ebben biztos voltam. Nem irtad le bolgarul soha? Mikor meseltem a sztorit, akkor emlitette George Aleko Konsztantinov-t es Bai Ganyo-t. Mit ad isten ket nap mulva hivatkozol ra a Hataratkelon. Elerheto a tortenet elektronikusan valahol? Magyarul agy angolul?

 2. Kedves maxval!

  Tobias2-ként már ismersz engem.

  A “Sorban állás banánért” blogban küldött képeidért cserébe küldöm neked az én bulgáriai képeimet: https://files.secureserver.net/3fktZvvdIJRTur

  A képek megtekintéséhez válassz ki több képet (vagy mindet; bal kattintás az elsőre, shift + bal kattintás az utolsóra), aztán kattints a kiválasztott részre a jobb gombbal, és válaszd a
  Quick View lehetőséget. Akkor megnyílik a képnéző, amelyben lapozhatsz.

  A címet továbbadhatod, szabadon terjesztheted. Írd meg, tetszettek-e a képek!

  Jó szórakozást kívánok!

  • Néztem a képeket, de csak néhányat, mert nem találtam lehetőséget az összes megnyitására.

   Na, időköztem megküzdöttem az összes képpel. Tetszettek.

Hozzászólások lezárva.